Μεταφορικά – Αποστολές

Τρόποι αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

-Απευθείας από το κατάστημα μας Βενιζέλου Ελευθερίου 8 με μετρητά.

-Με αντικαταβολή πληρώνοντας την εταιρεία ταχυμεταφοράς. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3 ευρώ.

-Με ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, θα ξεκινήσουμε την παραγγελία μόλις μας αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης μέσω e-mail στο info@andrianaveria.gr

-Για πώληση χονδρικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταφορική της πόλης που εδρεύει ο πελάτης και η πληρωμή θα γίνεται είτε με αντικαταβολή στη μεταφορική είτε σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε κατόπιν συνεννόησης.

– Εάν ένα αντικείμενο που παραγγείλατε δεν βρίσκεται προσωρινά θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail.

Τρόποι Αποστολής

Εκτός από την επιλογή παραλαβής από το κατάστημα σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω courier και το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Αποστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier)

Οι παραγγελίες και παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για παραγγελίες που γίνονται έως τις 14:00 η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 24 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 48 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά.